Een schoon huis

Iedereen wilt het maar niet iedereen stopt er veel moeite in. Dit is meer dan begrijpelijk want schoonmaken kan veel tijd, en vooral veel moeite, in beslag nemen. Hoe schoon je huis is heeft invloed op jou als persoon. Als je een geordend en schoon huis heb, slaat dit door in je persoonlijkheid. Daarom gaat dit artikel ook erover hoe je ervoor kan zorgen dat het huis schoon wordt en blijft. Ik geef een aantal tips zodat iedereen aan het eind van dit artikel zin heeft om schoon te maken.

De spullen

Zonder de juiste schoonmaakartikelen kom je eigen nergens. Kijk daarom even rond in je huis wat je allemaal moet schoonmaken en koop daar de diverse artikelen voor. Voor de wc heb je bijvoorbeeld bleek nodig en voor de keuken ontvetter. Dit hoeft geen tientallen euro’s te gaan kosten. Ikzelf gebruik altijd de artikelen van sealed air diversy en die raad ik ook zeker aan andere mensen aan.

Comfortabel

Schoonmaken en comfortabel? Je vraagt je zeker af hoe deze twee worden in één zin passen. Toch is het heel belangrijk om het jezelf comfortabel te maken tijdens het schoonmaken. Als dit het geval is, zal je merken dat het schoonmaken leuk gaat worden en geen verplichting. Hoe maak je het jezelf dan comfortabel? Ten eerste: Muziek. Muziek doet de meeste mensen heel goed en daarom raad ik ook aan om leuke, uptempo muziek aan te zetten tijdens het schoonmaken. Daarnaast heeft de kleding die je draagt ook een grote invloed. Draag daarom comfortabele kleding maar zorg dat je niet een te dikke trui draagt, want dan krijg je het super warm.