Hoe creëer je een mancave?

Hoe creëer je een mancave?

De droom voor elke man is nou eenmaal een mancave. Wanneer je plek hebt in je huis voor een mancave, is het zeker de moeite waard om dit te maken. Maar hoe doe je dat nou eigenlijk? In dit artikel geven we je een paar tips om jouw eigen mancave te creëren.

 

Hoe dan?

Er is natuurlijk niet een instructiefilmpje over hoe je je mancave maakt. Iedereen heeft zijn eigen hobby’s en smaak. Elke ruimte kan gebruikt worden voor een mancave, maar kies vooral een ruimte die leeg is. Geen ruimte in huis? Maak een tuinhuisje.

 

Vrouwen

Natuurlijk heb je je partner die je ook tevreden moet houden. Daarom is het belangrijk dat je een compromis maakt. Zo kun je bijvoorbeeld je vrouw een inloopkast beloven, of iets wat zij graag wil. Daarna kun je aan de slag met het interieur van je mancave. Kijk voor inspiratie bij bestaande mancaves.

 

Waar gebruik je hem voor?

De mancave is speciaal voor mannen en dient dus voor het plezier van een man. Denk hierbij vooral aan game computer, voetbaltafel een groot tv met Xbox, maar ook zeker aan fitness attributen. Een man wil namelijk gezond, fit en vooral mannelijk blijven.

 

Veel klusplezier, en denk eraan: hoe meer tijd je erin spendeert, hoe minder leuk de partner het gaat vinden. Maak goede afspraken hiervoor met je partner. Wil je nou meer tips over het mannenleven? Ga dan eens naar manneninfo. Een website voor en door mannen!