Hoe je jouw huis stijlvol maar toch goedkoop in kunt richten

Jouw huis stijlvol inrichten

Wanneer je net een nieuw huis(je) hebt gekocht of bent gaan huren wil je natuurlijk dat jouw nieuwe stulpje helemaal naar jouw wens is en je in de nacht lekker kunt slapen in jouw (elektrische) boxspring! Natuurlijk blijft er altijd wel iets om te veranderen aan jouw stulpje. Daarom helpen wij jou graag met het stijlvol inrichten van jouw woon en slaapkamer!

4 woonstijlen | 4 merken

Online zijn er tal van leuke en stijlvolle producten in verschillende stijlen te vinden. Een nieuw interieur samenstellen of iets toevoegen aan jouw huidige interieur is hierdoor dan ook een stuk makkelijker. Momenteel worden de volgende 4 stijlen door veel meubelzaken gehanteerd:

 • Industriëel & Stoer;
 • Landelijk & Romantisch;
 • Modern & design;
 • Trendy & Hip.

Bekende merken in de meubelindustrie spelen ieder jaar weer goed in op de 4 verschillende stijlen. Keer op keer weten voornamelijk de 4 komende merken erg goed in te spelen op deze stijlen. Zo speelt:

 • Dutchbone in op de Industriële en Stroere stijl;
 • Rivièra Maison in op het Landelijke en Romatische gevoel;
 • Ojee Design in op de Modern & Design stijl;
 • En Almond speelt in op de Trendy & hip stijl.

Het hoeft echter niet extreem veel geld te kosten om jouw huis in te richten met producten van een van deze merken. Zo heeft Rivièra Maison de welbekende Rivièra Maison Sale waar je de beste koopjes kunt vinden voor jouw landelijke en romtische interieur! Een stijlvol huis hoeft dus helemaal niet duur te zijn. Het gaat er meer om hoe goed je zoekt naar de ideale inrichting van jouw stijlvolle herenhuis

Bespaar met de Rivièra Maison Sale!

Een huis stijlvol inrichten hoeft met de Rivièra Maison sale dus helemaal niet duur te zijn. In deze uitverkoop kun je tal van leuke en diverse meubelen vinden die eigenlijk in ieder interieur passen. Het is namelijk altijd leuk om met diverse stijlen te spelen en combinaties te maken. Zo hoeft u echt niet voor een glanzende witte eetkamertafel te kiezen wanneer u een witte of zwarte stenen vloer heeft. Een prachtige en romatische eettafel van Rivièra Maison past hier ook prima bij!

Natuurlijk hoeft u niet te combineren met de verschillende stijlen. Wanneer u bijvoorbeeld een hardhouten vloer heeft of een vloer van laminaat, dan is het ontzettend leuk om hier een Rivièra Maison eettafel of dressoir bij te plaatsen. De vloer is dan de rode draad in jouw woonkamer en de meubelen zullen dan ook echt de aandacht van het vragen. Voor alle leuke aanbiedingen kijk je verder in de Rivièra Maison Sale! Wellicht vindt je daar wel jouw nieuwe meubelstuk waar je al jaren naar op zoek bent en dat voor de mooiste prijs.

Niet alleen is het fijn wanneer je in een gezellig huis thuiskomt nadat je een lange dag hebt moeten werken, maar ook is het ontzettend fijn als je vervolgens lekker kunt slapen. Juist daarom willen we jou ook een beetje helpen bij het samenstellen van jouw nieuwe slaapkamer!

Heerlijk genieten in uw elektrische boxspring!

Wanneer je na een zware dag thuis komt wil je natuurlijk heerlijk kunnen slapen in jouw eigen bed. Steeds meer mensen kiezen ervoor om een boxspring aan te schaffen al dan niet elektrisch. De luxe van een hotel, maar dan in jouw eigen slaapkamer! Comfortabel slapen is door het aanbod van de goedkopere boxspring dan ook voor veel mensen een stuk vanzelfsprekender geworden.

Wanneer je toch net iets meer luxe zoekt of wanneer je graag zittend in bed naar jouw favoriete serie, op jouw televisie die op dat prachtige Rivièra Masion slaapkamer dressior staat, wilt kijken. Juist dan is het wellicht een verstandige keuze om te kiezen voor de wat modernere elektrische boxspring.

Genieten begint bij goed slapen

Door de scherpe deals die je kunt vinden bij 1Dagactie.nl is het tegenwoordig voor vrijwel iedereen mogelijk om op een prachtige en luxe elektrische boxspring te slapen. Comfortabel slapen in een elektrische boxspring hoeft dus helemaal niet duur te zijn. Laat het genieten beginnen!

Uiteraard kun je bij 1Dagactie.nl ook terecht voor alle bijpassende accessoires zoals:

 • Bedbanken;
 • Hockers;
 • Dekbedovertrekken;
 • (Hoofd)kussens;
 • Dekbedden;
 • En hoeslakens.

Zodra je de keuze hebt gemaakt om een elektrische boxspring aan te schaffen en toch wat krap bij kas zit, dan kun je jouw slaapkamer door de de Sale van Rivièra Maison toch helemaal naar jouw wens maken! Want de leukste, meest romantische en landelijke producten kun je vinden in de Rivièra Maison Sale!