Vrij wonen in de groenste stad van Nederland

Vrij kunnen wonen in een groene stad en toch dichtbij Rotterdam. Capelle aan de IJssel is hiervoor de uitgelegen stad. De stad bestaat uit ruim opgezette wijken en gezellig stadcentrum. Met behulp van het metronetwerk zit je zo in het drukke centrum van Rotterdam. Veel rotterdammers die de drukte zat zijn kiezen om deze rede voor een verhuizing naar Capelle aan de IJssel. Verhuisbedrijf Capelle aan de IJssel komt u graag helpen bij de verhuizing vanuit Rotterdam.

Mogelijkheden van verhuisbedrijf Capelle aan de IJssel

Als een van de weinige verhuisbedrijven is het mogelijk om in de weekenden te verhuizen. Op deze manier is het niet nodig om een aantal dagen vrij te vragen voor de verhuizing van uw inboedel. De medewerkers worden opgeleid tot professionele verhuizers zodat ze ervoor kunnen zorgen dat u zorgeloos vanuit Rotterdam kan verhuizen. Er wordt gebruik gemaakt van professionele verhuismaterialen om ervoor te zorgen dat uw inboedel snel en veilig verhuisd is. De spullen kunnen snel verhuist worden met behulp van een grote verhuiswagen. Alle meubels worden veilig ingepakt met beschermmaterialen en in de verhuiswagen geplaatst. Zo is uw gehele inboedel binnen een dag verhuist naar de nieuwe woning. Gaat u vanuit een bovenwoning in Rotterdam verhuizen? Om een grote koelkast vanaf de 5de verdieping te verhuizen maken we gebruik van een verhuislift.

Bereid uw verhuizing goed voor

Om de verhuizing goed te laten verlopen is een goede voorbereiding essentieel. Het is altijd van belang om vroegtijdig te beginnen met het inpakken van de inboedel. Hiermee bespaard u namelijk veel tijd om de dag van verhuizing. Wij raden u aan om hierbij de hulp van vrienden of familie in te schakelen. Tijdens het inpakken kom je namelijk pas achter hoeveel spullen je eigenlijk hebt. Om het uitpakken van de spullen makkelijker te maken is het verstandig om alle ruimtes apart van elkaar in te pakken. Zorg ervoor dat alle dozen voorzien worden van een duidelijk label. Op deze manier kunnen de verhuizers uw spullen gelijk in de juiste ruimte zetten en gaat het uitpakken nog makkelijker. Gebruik tijdens het inpakken wel de nodige beschermmaterialen, zo kan schade tijdens de verhuizing voorkomen worden.

Administratie op orde

Naast het inpakken van de inboedel is het heel belangrijk dat de administratie op orde is. Er moet namelijk het een en ander aan papierwerk geregeld worden tijdens de verhuizing. Wanneer u vanuit Rotterdam gaat verhuizen is het doorgeven van de adreswijzing aan de gemeente het belangrijkst. De gemeente zorgt er namelijk voor dat uw adreswijzing ook doorgegeven wordt bij de belastingdienst. Bent u eigenaar van lopende abonnementen? Breng ze op de hoogte van uw adreswijziging om ervoor te zorgen dat u de post weer op de deurmat krijgt. Gaat u vanuit Rotterdam verhuizen naar Capelle aan de IJsel? Dan is het misschien nodig om de kinderen op een andere school in te schrijven. Daarnaast is het misschien noodzakelijk om een nieuw tv en internet abonnement aan te sluiten. Verhuisbedrijf Capelle aan de IJssel komt u graag helpen met het verhuizen van de inboedel zodat u zich kan richten op de administratieve zaken.